Miért hazudnak nekünk a vírussal és az oltóanyagokkal kapcsolatban - Michael Yeadon Kiemelt

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi kutatási igazgatója tapasztalt immunológusként leleplezi a mostani vírussal és a kormányok által kikényszerített szükségtelen zárlati intézkedésekkel kapcsolatos hazugságokat…

Ezzel a világméretű csalással akarnak nyomást gyakorolni az oltási útlevelek totális ellenőrzési rendszerként történő bevezetésére… ami a demokrácia jelenlegi formájának végét jelenti majd.

A szakember elemzi a tünetmentes személyekkel mint vírusterjesztőkkel kapcsolatos hamis állítást, a hírvivő RNS-t tartalmazó genetikai oltóanyagokat és hatásaikat, a várandós nők beoltásának etikátlan gyakorlatát, a gyerekekét, akiknek a beoltása teljesen felesleges…
Mindezek olyan információk, amelyekről nem hallani a hivatalos médiában, mert cenzúrázzák őket, ám amelyek rendkívül fontosak, mert világszinten veszélyben vagyunk és fontos, hogy ne oltassuk be magunkat és tájékozódjunk, ha nem akarjuk, hogy hamarosan megfosszanak minket alapvető jogainktól és szabadságainktól.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó