Skóciában megbuknak az oltások, Olaszországban pedig felrobbantják az oltásokat Kiemelt

Eközben a média elhallgatja az egészet.

Megdöbbentőek a képek az olaszországi Triesztben zajló oltási útlevél-tüntetésekről. Kérdezd meg magadtól, miért valószínű, hogy ezeket a képeket csak szerény hírlevelemen keresztül látod: A tömeges oltásellenőrzéshez való hozzájárulást a média teljesen kitalálta. Úgy néznek ki ezek az emberek, mint akik üdvözlik az új világrendet?

Ezt a felvételt nem lehet megtalálni egyetlen hírcsatornán sem.

Gondoljatok bele. A normális emberek nagyszámú felkelését egy első világvárosban egyetlen főáramú média sem tárgyalja. A felvételeket eltávolítják a YouTube-ról, és még az utcai kamerák felvételeit is törlik.

De aztán megint, az úgynevezett tudományt sem fedik fel. A hivatalos skót adatok most azt mutatják, hogy a kórházi kezelési arány magasabb a beoltottaknál, mint a beoltatlanoknál. Nincs az oltatlanok között világjárvány. (Dél-afrikai honfitársaimnak gondoljanak arra, hogy mikor mentek fel a legutóbbi kórházi adatok a betegek vax-státusz szerinti kórházi adatai? Miért van ez?)

Itt vannak a skót adatok, amelyeket a másik nagyszerű független kovid riporter, Eugyppius osztott meg:

Forrás itt.

Eközben ugyanebben az országban a kormány leépíti a kórházi ágyakat, ugyanazokat az ágyakat, amelyek megmentése érdekében egy egész országot bezártak.

Miért van ez?

Ez szó szerint aláássa a világ minden táján az összes korlátozás teljes értelmét. Bár ezt tudtuk, amikor leszerelték a tábori kórházakat, és megtartották a maszkokat és a padlómatricákat.

Még egyszer, ez nem a racionalitásról, a tudományról vagy az egészségről szól.

Ha így lenne, akkor ez nem történne meg

Mit lehet tenni?

Az első lépés az igazság megismerése, mielőtt az felszabadíthatna minket.

A mainstream médiát alá kell ásni. Nem szabad hagyni, hogy ők szabják meg a megismerhető és megvitatható dolgok paramétereit. Elvesztették ezt a kiváltságot.

Osszátok meg a nem közölt igazságokat barátaitokkal. Ne engedjetek a hisztériának és a politikai korrektségnek, még a mindennapi beszélgetésekben sem.

És éljétek az életeteket nem hazugságban, nem félelemben, hanem bőségben.

Már majdnem két év telt el.

Nem szabad megengedni, hogy a beteges orvosi zsarnokok újabb két évet lopjanak el az életünkből.

Független tudósításaim és írásaim támogatására, kérjük, ossza meg!

 


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(4 szavazat)

Kapcsolódó